Om Sandahl og Madsen

Tømrer – og snedkerarbejde af udlærte fagfolk

Sandahl & Madsen er et tømrer – og snedkerfirma i Esbjerg. René Sandahl Pedersen og Kasper Madsen, der har 44 års samlet erfaring fra tidligere arbejdsgivere.

Vi (Kasper og René), har været faste samarbejdsmakkere hos tidligere arbejdsgivere i over 13 år, og vi har bygget alt fra haveskure til fabrikker. Det gælder både tilbygninger, renoveringer, gulvlægning, tagarbejde og meget mere. Sammen har vi arbejdet på strandvejsvillaer, lejligheder og erhvervsbygninger, hvor vi har sørget for store og små vinduesudskiftninger, gulve, lofter. Vi har stort set arbejdet med alle områder indenfor tømrer – og snedkerfaget.

Gennem vores arbejde for både private og for erhverv har vi samlet erfaring med alle tømrer/snedkerfagets facetter, og vi kan derfor løse alle opgaver – store som små.

Hos os er det primære fokus altid at løse opgaven bedst muligt og i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Derfor sætter vi altid kunden i centrum og rådgiver til den bedste og mest holdbare løsning. Vi går ikke på kompromis med vores håndværk, og det er en selvfølge, at vi løser opgaverne rigtigt første gang.

Tømrer/snedkermestre med 44 års samlet erfaring

Kasper Madsen: Udlært i år 2000 og har siden arbejdet hos forskellige tømrer/snedkermestre. Kasper har været involveret i alt fra helt store projekter, arkitektegnede huse til mindre opgaver hos private.

René Sandahl Madsen: Udlært i år 2004 og har løbende taget efteruddannelser, der sørger for, at Sandahl & Madsen er med på de nyeste strømninger indenfor faget. René er ekspert i tagarbejde og har bygget alt fra haveskure til fabrikker.

Kontakt os næste gang du skal have lavet et byggeprojekt – stort eller småt, vi giver dig den bedste rådgivning og løsning til den rette pris.

Ring direkte til én af os

Kasper Madsen
Tømrer/Snedker
tlf: 60 63 95 10

Kasper Madsen tømrer og snedker

René Sandahl Pedersen
Tømrer/Snedker
tlf: 29 86 15 13

René Sandahl tømrer snedker